Hero Entrepreneurs

Afgelopen jaar was een bewogen jaar, vooral voor ondernemers. Gelukkig waren er veel innovatieve en ambitieuze ondernemers die vastbesloten waren om ook in 2020 van hun bedrijf een succes te maken!

Op dinsdag 9 februari stonden een aantal van deze nationale en lokale helden op het virtuele podium van Hero Entrepreneurs. Een online ondernemersevent georganiseerd door de HAN en de Radboud Universiteit voor alle ondernemers in spé op de Heyendaal Campus. Voor jou dus! Was jij erbij op 9 februari?

Bekijk het programma:

DEEL 1: MEET THE EXPERTS

17:45 uur: Welkom & ontvangst door onze hosts in de online registratieruimte

>> Verken alvast ons online evenemententerrein of ga in gesprek met elkaar!

18:00 uur: Meet the experts

>> Ga naar één of meer van de 10 breakoutrooms en stel je vraag aan een van de experts uit de regio. Er komen experts vanuit allerlei gebieden, denk aan de belastingdienst, een jurist, een accountant etc.

DEEL 2: MEET THE HEROES

19:00 uur: Welkom & ontvangst door onze hosts in de online registratieruimte

>> Verken alvast ons online evenemententerrein of ga in gesprek met elkaar!

19:15 uur: Meet the local heroes

>> Ga naar één van de 6 breakoutrooms waar lokale helden hun ondernemersverhaal vertellen. Tijdens de Q&A kun je hen alles vragen!

19:45 uur: Pauze

20:00 uur: Meet the heroes

>> Dagvoorzitter Arko van Brakel, topondernemer, bestseller auteur en inspirator pur sang, welkomstwoord en slotwoord Hero Entrepreneurs

– Eva van Rikxvoort van de vooruitstrevende Radboudumc spin-off Thirona die met behulp van AI longaandoeningen sneller herkent en analyseert; en

– Claudia Willemsen van Kleertjes.com, die haar onderneming in 2003 op haar zolderkamer begon, maar uitgroeide tot één van Nederlands’ grootste online spelers in kinderkleding.

Na twee presentaties, inclusief Q&A, sluit Arko het inhoudelijke deel van de avond af.

DEEL 3: MEET EACH OTHER AT THE AFTERPARTY!

21:45 – 23:55 >> Ga naar een van de 6 ruimtes en geniet van een pubquiz in het #Quizcafé, ga netwerken in de #Netwerkbar, ontmoet de (local) heroes van vandaag in het #Heroescafé, ga met je voetjes van de vloer in #Heroesclub, ontmoet je mede ORM-alumni in #SVSBmeetup of zoek je RU alumni-maatjes op in #RUmeetup.

Heb jij er net zo veel zin in als wij? We kijken ernaar uit om jullie online te zien op 9 februari. Tot dan!

Powered by: De opleiding Ondernemerschap & Retail Management (HAN), het Centrum voor Ondernemerschap (HAN) en Mercator Launch (RU) slaan de handen ineen om ondernemerschap in Nijmegen te stimuleren en jonge ondernemers in contact te brengen met expert-ondernemers uit de regio. Goed om te weten: de voertaal van alle sprekers is deze avond Nederlands.