Notice: this event has taken place on June 1, 2021 15:30:00. You can no longer sign-up for this event.

Additive Manufacturing, alles wat je altijd al wilde weten…

June 1

15:30:00 - 17:00:00

Event summary

3D printing of Additive Manufacturing, is fors in opkomst. Er komt echter meer bij kijken dan de aanschaf van een 3D printer. In deze sessie krijg je inzicht in het proces naar gecertificeerde foutloze producten die kosten effectief aan klanten worden geleverd. Mark Beumer en Jelmer Alberts gaan in gesprek met de Smart Industry Fieldlabs en ondernemers over business case aspecten als: kosten, besparing, duurzaamheid, materialen, gebruik en proces.

3D printing of Additive Manufacturing, is fors in opkomst. Er komt echter meer bij kijken dan de aanschaf van een 3D printer. In deze sessie krijg je inzicht in het proces naar gecertificeerde foutloze producten die kosten effectief aan klanten worden geleverd. Mark Beumer en Jelmer Alberts gaan in gesprek met Smart Industry (SI) Fieldlabs en ondernemers over business case aspecten als: kosten, besparing, duurzaamheid, materialen, gebruik, proces, en nog veel meer.

Ze spreken SI Fieldlab RAMLAB en Hittech over de WAAM (Wire Arc Additive Manufacturing) methode en hoe de hoeveelheid benodigd Titaan teruggebracht werd, SI Fieldlab SAMXL en CEAD over grootschalige productie, ontwerp en materiaalgebruik, SI Fieldlab ACM3 (NLR) en Fokker over Additive Manufacturing en metaalpoeder printing, en SI Fieldlab 3DMZ en een bedrijf over new design en circulariteit/recycling.

Sprekers van de 4 fieldlabs en de bedrijven die ze meenemen.

3DMZ
Herman van Bolhuis en Bas Koper, Engineer Metal 3D printing Mobius 3D technologies

ACM3
Bert Thuis, en  Marco Bosman, Chief Technologist GKN-Fokker

RAMLAB
Vincent Wegener en Koen Mentink, Managing Director at Hittech Bihca BV

SAM|XL
Kjelt van Rijswijk en  Lucas Jansen, CEO CEAD

Event organizer

Organisation logo

Smart Industry

Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer