Notice: this event has taken place on March 21, 2022 08:00:00. You can no longer sign-up for this event.

Briskr: How2Finance; Uitleg over de Top10 van financieringsinstrumenten (ontbijtsessie) (NL)

Event summary

Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn onderneming? 


Voor startende en groeiende ondernemers is financiering extreem belangrijk maar vaak ook onoverzichtelijk qua mogelijkheden. Wat zijn de voor- en nadelen van een lening t.o.v. van subsidie nu en op de lange termijn? Welke financiering past bij welke fase? En welke mogelijkheden zijn er allemaal?
 
Speciaal voor alle startende ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar financiering organiseren Oost NL en Briskr samen met diverse partners een inspirerende ontbijtsessie. Tijdens dit How2Finance event gaan we in op de verschillende financieringsinstrumenten. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. En van subsidies tot participatie van Business Angels.
 
Aan de orde komen bijvoorbeeld:
1. De financieringsinstrumenten van RVO Nederland
2. Het OP-Oost subsidieprogramma
3. Startup Fonds Gelderland
4. Vroege Fase Financiering Gelderland
5. Achtergestelde innovatie leningen van de Rabobank
6. Crowdfunding
7. De Gelderse Groeiversneller
8. Het Business Angel Netwerk
 
De bijeenkomst is niet alleen informatief, maar ook heel praktisch en ‘hands on’. Ondernemers kunnen ook individueel met experts op het gebied van financiering in gesprek tijdens de speed date sessies. Er is dan volop gelegenheid om je eigen situatie te bespreken en samen vrijblijvend te zoeken naar de beste mogelijkheden.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over How2Finance, klik hier
 
Fysiek event
Dit is een ‘live’ event op Novio Tech Campus te Nijmegen. Indien nodig volgen we de RIVM richtlijnen. We hebben een ruime zaal en kunnen indien nodig voldoende afstand bieden. Als de situatie het écht niet toelaat om een fysiek event te organiseren zullen we het event uitstellen of online streamen. We sturen je uiterlijk vrijdag 18 maart meer informatie via het email adres  (kijk ook even in je spam!)
 
Goed om te weten
Dit is een gratis event, maar registratie vooraf is nodig i.v.m. catering en eventuele coronamaatregelen. Alle startende ondernemers zijn welkom, het staat je vrij deze uitnodiging te delen met andere ondernemers in je netwerk.
 
 We zien uit naar je komst!

Event organizer

Organisation logo

Briskr

Novio Tech Campus, Nijmegen