Notice: this event has taken place on June 2, 2021 15:30:00. You can no longer sign-up for this event.

Concurreren met data, hoe doe je dat?!

June 2

15:30:00 - 17:00:00

Event summary

Overzicht op de status en planning in een fabriek geeft de mogelijkheid om te kunnen beoordelen of aanpassingen zinvol zijn, maar hoe bereik je dit dieper in je toeleveranciersketen? In deze sessie krijg je handvatten hoe je toeleveranciers mee krijgt in wijzigingen in plannen of product van jouw klant. Hoe wissel je, ketendiep, foutloos digitaal orders, voortgangsinformatie, productwijzigingen en productie-informatie uit? Regio Zuid heeft drie ondernemers uitgenodigd die je meenemen in de inzichten en lessons learned die ze hebben opgedaan in hun stappen naar verdere digitalisering.

MTA Group
Als je klanten bedient die het beste passen bij jouw onderneming word je vanzelf meer concurrerend. Dit is de gedachte van waaruit MTA Group heeft deelgenomen aan het Data Readiness Program (DRP)*. De diverse waardevolle inzichten en lessons learned, gekregen tijdens dit programma, worden graag gedeeld met andere MKB ondernemingen die meerwaarde met data willen realiseren.

All Tape Supplies
Snelle stappen maken naar de digitale fabriek / dataficering. Dat doet All Tape Supplies door te investeren in robotisering. Met deze stap zijn ze nu in staat om meer volume met minder fouten te produceren. Daarnaast zorgt de robot ervoor om ook zeer snel te kunnen leveren met behoud van kwaliteit. Leer van de praktijkervaringen van All Tape Industries.

Cosun Beet Company
De voorspelbare fabriek : Machines en fabrieken op 100% beschikbaarheid laten draaien.
Door stap voor stap aandacht te geven aan het proces en hoe deze slim te optimaliseren en te modelleren wordt meerwaarde voor de business gerealiseerd. Van deze onderneming in de agrosector leren MKB-ondernemingen in de maakindustrie hoe Cosun met data concurrentievoordeel realiseert. Zoals het slimmer in de keten werken en met behulp van data voorkomen van verspilling. Wil je de productie-operatie naar een excellent niveau brengen? Luister dan naar het verhaal van Cosun.

Event organizer

Organisation logo

Smart Industry

Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer