Notice: this event has taken place on April 15, 2024 18:45:00. You can no longer sign-up for this event.

FuckUp Night (NL)

April 15

18:45:00 - 22:00:00

Event summary

Van mislukkingen tot successen: leer van de fouten van ervaren ondernemers tijdens de FuckUp Night!

Het is gelukkig weer tijd voor een van de tofste evenementen van het jaar: de FuckUp Night! De FuckUp Night is nu al meer dan tien keer een groot succes en ook dit keer hebben we weer vier fantastische sprekers voor jullie. Zij zullen tijdens deze avond hun meest memorabele misstappen, blunders, fouten, a.k.a. FuckUps met jullie delen! Geen saaie presentaties, maar juist inspirerende verhalen over tegenslagen, uitdagingen en het overwinnen van obstakels. Want, je zou het misschien niet verwachten van een succesvolle ondernemer, maar flinke blunders maken doet echt iedereen.

Vier fantastische sprekers zullen laten inzien dat fouten maken menselijk is, zelfs voor succesvolle ondernemers. Tijdens deze avond zullen Floris Toorenburg (Meeples Group), Geert Rutten (Linku), Inge Keltjens (Ex-militair, Sexual Healing & Boscafé van Moorsel) en Twan Krebbers (Matrixx) vertellen over de grootste misstappen van hun carrière.

Deze avond mag je absoluut niet missen als je geïnteresseerd bent in ondernemerschap, innovatie en creativiteit! Het evenement vindt plaats op de HAN aan de Kapittelweg 33 in zaal A0.05 waar je vanaf 18:45u van harte welkom bent! Het progamma loopt vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur. Na het programma is het mogelijk om na te praten en te netwerken tijdens de aansluitende borrel. Deze borrel is mede mogelijk gemaakt door SNS Bank Nijmegen.

Aanmelden voor de FuckUp Night op 15 april 2024 is gratis, maar wel verplicht! Kaarten reserveren kan via dit evenement. Wees er snel bij, want vol = vol!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens de FuckUp Night!

Dit evenement wordt georganiseerd door HAN Centrum voor Ondernemerschap, Mercator Launch (Radboud Universiteit) en StartUp Nijmegen. De voertaal van dit evenement is Nederlands.

Event organizer

Organisation logo

Mercator Launch | HAN CVO | StartUp Nijmegen