Notice: this event has taken place on June 13, 2022 15:00:00. You can no longer sign-up for this event.

RvO webinar: Haal meer uit zoekresultaten Espacenet (NL)

June 13

15:00:00 - 16:00:00

Event summary

Octrooidatabank Espacenet bevat een schat aan octrooipublicaties. Maar er komt wel wat handigheid bij kijken om gericht te zoeken in 120 miljoen octrooipublicaties. En vooral om de uitkomsten van die zoektocht te interpreteren.

Tijdens het webinar ‘Haal meer uit zoekresultaten Espacenet’ laten we met een fictieve case zien welke octrooionderzoeken zinvol zijn om tijdens een ontwikkeltraject uit te voeren, en welke informatie u nog meer uit uw zoekresultaten kunt halen.

Bijvoorbeeld het vinden van aanvullende relevante classificatiecodes, wat de status van een octrooipublicatie is en hoe u eenvoudig octrooipublicaties over een vergelijkbaar onderwerp kunt vinden.

Het webinar ‘Haal meer uit zoekresultaten Espacenet’ is een vervolg op het zoekwebinar ‘Zoeken naar octrooien in databank Espacenet‘. Heeft u al ervaring met het zoeken op classificatiecodes en het vinden van de juiste octrooipublicaties in Espacenet? Dan kunt u dit webinar ook los volgen.

Benodigde basiskennis

Bij dit webinar gaan wij ervan uit dat u enige basiskennis heeft over de belangrijkste intellectuele eigendomsrechten. Daarnaast is het belangrijk dat u enige ervaring heeft in het gebruik van octrooidatabank Espacenet. Heeft u deze basiskennis nog niet? Volg dan eerst het webinar ‘Zoeken naar octrooien in databank Espacenet‘.

Aanmelden

Meld u aan met het online aanmeldformulier.

Event organizer

Organisation logo

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

RvO, Hanzelaan 310, 8017 JK Zwolle