Notice: this event has taken place on April 12, 2022 16:00:00. You can no longer sign-up for this event.

HAN CvO: Startup Collegetour (NL)

Event summary

De Startup Collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio. Door een combinatie van interview en vragen vanuit het publiek komen we meer te weten over de weg die de ondernemers hebben afgelegd, hoe ze hun bedrijf hebben opgezet en welke lessen ze hebben voor starters en student(-ondernemers) in de zaal. In elke aflevering komen er twee ondernemers aan het woord.

We beginnen op dinsdag 12 april met Roos Meerman (Fillip Studios) en Koen Olieslagers (Wattsun). Roos heeft in Arnhem aan ArtEZ gestudeerd, Koen heeft Industrieel Productontwerp gedaan aan de HAN.

Fillip Studios ontwikkelt artistieke concepten en doet aan design research. Producten en kunstwerken zijn wereldwijd te zien en Roos heeft diverse designprijzen gewonnen. Wattsun heeft een product ontwikkeld waarmee stroom op locatie geregeld kan worden. Deze pop-up power is bijvoorbeeld interessant voor festivals en bouwlocaties.

De gespreksleider is Berry Kessels (voorzitter Innovatiefabriek Arnhem).

De Startup Collegetour wordt georganiseerd door Startclub Arnhem in samenwerking met Arnhem Studiestad en het Centrum voor Ondernemerschap van de HAN.

Event organizer

Organisation logo

HAN Centrum voor Ondernemerschap

Ruitenberglaan 26, 6826CC Arnhem