Notice: this event has taken place on March 21, 2024 08:30:00. You can no longer sign-up for this event.

Health Valley Event 2024 (NL) tickets met 25% korting!

Event summary

Transition in Healthcare

Het Health Valley Event op 21 maart 2024 in Pathé Nijmegen markeert de 15e jubileumeditie als hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. 

Samen zorgen voor morgen

Goede betaalbare gezondheidszorg nu en in de toekomst, dat is waar we allemaal naar streven. Technologische innovaties spelen hierbij een steeds grotere rol en zorgen ervoor dat de zorg uitvoerbaar, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijft. Op het Health Valley Event draait het om deze innovaties in de zorg.

Kennisinstellingen, zorginstellingen, ondernemers en overheden, we hebben allemaal met de transitie in de zorg te maken en dragen allen ons steentje bij. Op het Health Valley Event gaan we samen in gesprek over toekomstbestendige zorg en de technologische innovaties die hieraan bijdragen. 

We praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen, inspireren je met mooie voorbeelden en bieden je unieke netwerkkansen om met elkaar invulling te geven aan de transitie richting toekomstbestendige zorg. Kortom, een vol en gevarieerd programma op 21 maart! 

Mis deze dag niet en meld je snel aan! 

Wij bieden u tickets aan met 25% korting. Een ticket is inclusief een lunch, borrel en volledige toegang tot alle sessies, beursvloer en 1-1 matchmaking mogelijkheden.

Gebruik de code: 24MERCATOR25

Programma

Het Health Valley Event belooft een boeiend programma vol inspiratie en enthousiasme, met toonaangevende sprekers die inzicht bieden in de ‘Transition in Healthcare’. 

De parallelle sessies richten zich op diverse aspecten van deze transitie, zoals de businesscase van verlaagde zorgkosten met technologische en sociale innovaties, strategieën voor arbeidsmarktuitdagingen en werkplezier in de zorg, en de bevordering van Positieve Gezondheid door domeinoverstijgende initiatieven. 

Met meer dan 70 toonaangevende sprekers, inspirerende tracks én de mogelijkheid om te netwerken met 700+ enthousiaste deelnemers, biedt het event de uitgelezen kans om kennis te delen. Je maakt gegarandeerd nieuwe connecties (plan 1-1 matchmaking meetings in de b2match event appen wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste health & high tech innovaties, waarvan er vele te bewonderen zijn op de beursvloer

Event organizer

Organisation logo

Health Valley Netherlands

Pathé Nijmegen Willem van Arenbergstraat 4 6515 AT Nijmegen