Lifeport Festival Circulair (NL)

June 3

14:00:00 - 17:30:00

Event summary

SAVE THE DATE

Reserveer maandagmiddag 3 juni in je agenda voor het inspirerende Lifeport Festival Circulair in het Radboudumc Experience Centre in Nijmegen!

De datum en locatie voor het Lifeport Festival Circulair 2024 zijn bekend! Bereid je voor op een middag vol innovatie en samenwerking, waar regionale bedrijven, toegewijde studenten en vooruitstrevende overheidsinstanties samenkomen. Dit wordt de derde editie van ons spraakmakende festival, waar circulaire kennis, kansen en netwerken samenvloeien.

Programma

Ontdek boeiende businesscases, ontmoet de koplopers in de transitie naar de circulaire economie en laat je inspireren door deelsessies, interactieve bijeenkomsten en neem een kijkje op het centrale productpark waar je met duurzame innovaties uit de regio kennismaakt.

Op het festival worden De Cirkel en Startup Cirkel 2024 uitgereikt aan ondernemers die uitblinken in circulariteit.

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 3 juni 2024

Waar: Radboudumc Experience Centre, Nijmegen

Tijd: 14.00 – 17.30 uur

Voor wie: Professionals en studenten die zich met circulariteit bezighouden

Aanmelden

Begin mei ontvang je de aanmeldlink via de e-mail. Houd ook onze website, nieuwsbrief en sociale kanalen in de gaten voor meer informatie.

Namens de Circulaire Raad Nijmegen en het bevlogen Team Lifeport mkb & ACBN Evenementenbureau, kijken we ernaar uit je te verwelkomen op hét circulaire festival in omgeving Rijk van Nijmegen!

Event organizer

Organisation logo

Stichting Rijk van Nijmegen @

Keizer Karelplein 1 6511 NC Nijmegen