Notice: this event has taken place on October 1, 2022 00:00:00. You can no longer sign-up for this event.

RVN@ competities: De Cirkel 2022 & Startup Cirkel 2022 (NL)

October 1

00:00:00 - 00:00:00

Event summary

Een masterclass van Jan Jonker, een uitgebreid marketing- en communicatiepakket met onder andere beeld voor social media en een podiumplek op het Lifeport Festival Circulair. Maar ook ontsluiting van het netwerk van de Circulaire Raad en RvN@.
Het winnen van De Cirkel en de Startup Cirkel is niet alleen erkenning van jouw circulaire werk en een prachtige award. De waarde van het podium is voor jouw circulaire ambities de échte prijs.

Sylvia Fleuren (Juryvoorzitter De Cirkel 2021):
“MKB-ers die circulair ondernemen hebben een podium nodig om te groeien. De Cirkel is dat podium.”

De Cirkel is de jaarlijkse onderscheiding van de Circulaire Raad voor de ondernemer die het verschil maakt in circulair ondernemen en het terugdringen van grondstofgebruik. Dit jaar worden voor het eerst twee circulaire prijzen uitgereikt.
De Cirkel, zoals we die al kennen voor ondernemers; en de Startup Cirkel, bedoeld voor starters of startenden (circulair ondernemers in wording). Beide prijzen richten zich op ondernemen én je onderscheiden in circulair ondernemerschap en optimaal grondstofgebruik.

Laat je zien; als MKB-er die circulair onderneemt, of als startup met een circulair plan.

Meld jezelf, of een ander aan voor De Cirkel, of de Startup Cirkel. Mocht je twijfelen, kies er één, wij helpen je in de procedure. Aanmelden en nomineren kan tot 01-10-2022. De feestelijke uitreiking van De Cirkels vindt op 9 november 2022 plaats.

Samen voor een betere wereld, we hebben zoveel te winnen! Twijfel niet en nomineer nu:
Criteria en definities voor inschrijving vind je hier.

Event organizer

Organisation logo

RVN@