Notice: this event has taken place on February 3, 2022 16:45:00. You can no longer sign-up for this event.

StartUp Nijmegen: Workshop: Doelen en prioriteiten stellen voor 2022

February 3

16:45:00 - 19:00:00

Event summary

We worden allemaal elke dag bedolven onder inkomende mailtjes, belletjes, hebben een hoop ideeën en wensen voor ons bedrijf.  Maar hoe zorg je dat je komend jaar met focus gaat werken, je voornamelijk richt op dat wat jou en je bedrijf echt verder gaat helpen? Want als ondernemer heb je geen baas die je vertelt wat je moet bereiken en hoe snel.

Tijdens deze workshop leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren die je hierbij gaan helpen. Hoe kun je, wat je misschien al vaag in je hoofd hebt zitten, vertalen naar concrete doelen? Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dan je activiteiten voor 2022 plant zodat je voldoende “aan” je zaak werkt en niet er “in”. Deze workshop is zowel geschikt voor net startende ondernemers als diegenen die al langer een eigen bedrijf hebben. Indien mogelijk binnen de overheidsrichtlijnen wordt het een live workshop, zo niet dan zetten we het om naar een webinar.

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij Start Up Nijmegen. Dit coachings- en adviesbureau is verkozen tot beste van Nederland voor het MKB voor zowel 2019 als 2020. Lizanne is al 12 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet hoe je je ondernemerschap goed inricht! Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland als Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie​​adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken.

Planning:

16.45 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.15 vervolg
19.00 einde

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we tien euro (ex. btw) in rekening.

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26 6512AB, Nijmegen