Notice: this event has taken place on March 10, 2022 16:50:00. You can no longer sign-up for this event.

StartUp Nijmegen Workshop: Hoe onderscheid ik mijn bedrijf van de concurrentie (NL)

March 10

16:50:00 - 19:00:00

Event summary

Iedereen koopt weleens wat, of het nu zakelijk is of privé. De een voor een prikje. De ander wat duurder. En de keuze is vaak reuze. Geen overbodige luxe dus om met jouw bedrijf, dienst of product duidelijk boven het maaiveld uit te steken. Weten hoe je dit het beste aanpakt? Lizanne Jakobs vertelt het je in deze workshop.

Jij gaat net dat stapje verder en doet het bewust een beetje anders dan je concurrent. Maar weten je klanten dat wel? En wat hebben zij daaraan? De workshop gaat hier dieper op in. Je leert je bedrijf (nóg beter) positioneren op een manier die bij jou past. Of je nu een startende of ervaren ondernemer bent. Tijdens de workshop ga je de Unique Sellling Point van jouw bedrijf opschrijven, zodat je naar huis gaat met iets dat je meteen de volgende dag kunt gebruiken voor je website, bij netwerkevenementen of andere momenten waarop je de toegevoegde waarde van je bedrijf kort maar krachtig wilt kunnen neerzetten.

Over de spreker
Lizanne Jakobs runt Brilliant Work en is expert op het gebied van sales, marketing en bedrijfsgroei. Ze combineert het beste van theorie en praktijk en helpt het op een simpele maar doeltreffende manier uit te leggen. Lizanne helpt ZZP- en MKB-klanten uit Nederland en het buitenland met omzetgroei, export en een betere interne bedrijfsvoering. Brilliant Work werd in 2019 en 2020 verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland door Corporate Vision magazine. De meeste van de trajecten die de coaches van Brilliant Work bieden zijn verkrijgbaar met subsidie.

Eerdere deelnemers:

  • Judith Linders, Linders fotografie: Heel fijn! Nu heb ik een hele mooie eerste versie van mijn USP. Dat wist ik voor vandaag niet goed te formuleren. Nu is het voor mezelf veel duidelijker.
  • Koen Haans, Activair – Ik vond het interessant en informatief. Door deze workshop zijn de richtlijnen en het doel van een USP een stuk duidelijker geworden.


Planning:

16.50 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.15 vervolg
19.00 einde

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we tien euro (ex. btw) in rekening.

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen