Notice: this event has taken place on February 27, 2024 16:45:00. You can no longer sign-up for this event.

Workshop: De kracht van koud bellen – nieuwe klanten binnenhalen via de telefoon (NL)

Event summary

Ben je als ondernemer terughoudend als het gaat om koud bellen? Je bent niet alleen! Als je menig ondernemer vraagt wat zijn of haar ervaringen zijn met koud bellen, dan hoor je al snel dat ze het niet leuk vinden, niet nodig denken te hebben of simpelweg gewoon eng vinden. Toch is koud bellen een ontzettend krachtig middel om nieuwe potentiële klanten te benaderen of om op die manier interesse te wekken in jouw product of dienst. 

Over de workshop

Waarom koud bellen?

Koud bellen heeft vaak een slechte reputatie, maar het kan een gamechanger zijn voor jouw bedrijf. Het opent de deuren naar nieuwe zakelijke kansen, partnerschappen en klanten. Tijdens deze workshop worden de geheimen, tips en tricks van succesvol koud bellen onthult. Wil jij graag meer nieuwe potentiële klanten benaderen via koud bellen maar weet je nog niet hoe je dit aanpakt? Schrijf je dan in voor deze workshop en laten we samen de uitdaging aangaan om meer nieuwe klanten te werven!

Over de workshophouder

Mijn naam is Bram van Teeffelen, 35 jaar en samen met mijn vrouw ben ik woonachtig in het mooie Nijmegen. Begin 2022 ben gestart met Sales met Bram om andere ondernemers groot en klein, te ondersteunen op het gebied van verkoop. Dit doe ik door middel van commercieel advies, commerciële workshops en interim opdrachten.

Als je met mij werkt zul je al snel merken dat ik geen standaard verkoper ben. Wat ik het leukste vind aan dit vak is het contact met collega’s en klanten: ik investeer in een goede relatie. Alleen door een betrouwbare en oprecht geïnteresseerde partner te zijn kan ik doen waar ik goed in ben: producten of diensten verkopen aan degenen die erop zitten te wachten! Of jou leren hoe je het zelf kunt doen natuurlijk, op jouw manier.

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26, 6512AB Nijmegen