Notice: this event has taken place on March 20, 2024 16:45:00. You can no longer sign-up for this event.

Workshop: Efficiënt ondernemen met ChatGPT & AI (NL)

Event summary

Over de workshop

Tegenwoordig is alles mogelijk met behulp van AI gedreven systemen zoals ChatGPT. Benieuwd hoe jij ChatGPT en AI in kan zetten voor jouw onderneming? Tijdens deze workshop legt Joël de Regt je uit hoe ChatGPT en AI jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en versterken. Als ondernemer heb je te maken met veel (terugkomende) handelingen die je veel tijd kunnen kosten. Tijd die je wellicht veel beter kan besteden. Joël legt tijdens de workshop allerlei verschillende manieren uit waarin AI jou kan helpen om je processen te versnellen. Daarnaast ga je ook met oefeningen aan de slag gaan om zelf te ontdekken hoe jij deze technologie het beste in kan zetten.  

Upskill jezelf met dé productiviteitstool van de 21ste eeuw. Leer de handigste toepassingen kennen, de beste prompts schrijven en ontdek hoe ChatGPT werkt onder de motorkap.

Over de workshophouder

Al sinds mijn studie Bedrijfskunde ben ik gefascineerd door de vraag: “Hoe kunnen bedrijven efficiënter werken?”.  En aangezien ik ook een flinke IT-nerd ben, ben ik het antwoord gaan zoeken in die hoek. Inmiddels heb ik tientallen bedrijven mogen helpen bij het selecteren, implementeren en optimaliseren van bedrijfssystemen: van complexe projectmanagement tools tot CRM-systemen en alles daartussenin. Inmiddels een paar jaar verder heb ik nog een tool aan mijn arsenaal mogen toevoegen, namelijk ChatGPT. Deze tool biedt ongekende mogelijkheden om efficiënter te werken en bedrijfsprocessen nog sneller, beter en goedkoper te maken. Ik laat graag zien hoe!

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUP. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding. 

Bij afmeldingen korter dan 24 uur van tevoren brengen we tien euro (ex. btw) in rekening.

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26, 6512AB Nijmegen