Notice: this event has taken place on January 23, 2024 16:45:00. You can no longer sign-up for this event.

Workshop: Entrepreneurial Design Thinking (NL)

Event summary

Over de workshop

In een tijd waarin veel aan het veranderen is, is het van belang om adaptief en wendbaar te blijven. Maar hoe ben je nou adaptief en wendbaar? En hoe weet je wat de meeste waarde is om te creëren? Dat kan met Entrepreneurial Design Thinking.

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om te realiseren dat jij als persoon de mogelijkheid hebt om positieve impact en verandering te realiseren. Op die manier ben je van toegevoegde waarde voor iedereen om je heen.

Tijdens de workshop Entrepreneurial Design Thinking ontdek je dat een oplossing van een probleem niet altijd meteen te realiseren is. En dat verandering niet iets is wat je gewoon probeert. En tegelijk zul je ontdekken dat je toch heel snel vooruit kan gaan. 

Waarom Entrepreneurial Design Thinking?

Misschien ben je bezig met klimaatverandering, vluchtelingenopvang of woningnood. Dit zijn allemaal relevante en complexe hedendaagse problemen. Dit soort vraagstukken vragen om een andere benadering en een andere mindset. Of misschien ben je op zoek naar een andere manier van werken? Met Entrepreneurial Design Thinking heb je altijd de juiste kijk op zaken en de juiste mindset om als ondernemend mens waarde te blijven creëren.

Over de workshophouder

Namens STUDIO.WHY komt Mark Herberts langs om je een beleving te geven in Entrepreneurial Design Thinking. Mark is inmiddels 5 jaar ondernemer bij STUDIO.WHY en ondernemen zit in zijn bloed. Hij is continu bezig met het spotten van kansen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Waarde zit overal, je moet het alleen zien, en dat is juist wat hij over wil brengen aan anderen.

Als trainer/facilitator begeleidde hij workshops voor corporates als KPN, Philips of TBI, maar ook bij overheden als Ministerie van Defensie of verschillende gemeentes en provincies. Daarnaast is hij met STUDIO.WHY actief in Nederland, Duitsland, Zuid-Afrika, Mexico, België en Ethiopië. Vanuit zijn rol als commercieel persoon past hij Design Thinking dagelijks (onbewust) toe. De vraag is altijd: Wat is nou eigenlijk het probleem dat we op moeten lossen? En hoe kunnen we dat zo goed en zo belevenisvol mogelijk voor elkaar krijgen? 

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUP. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding. 

Bij afmeldingen korter dan 24 uur van tevoren brengen we tien euro (ex. btw) in rekening.

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26, 6512AB Nijmegen