Notice: this event has taken place on February 21, 2024 16:45:00. You can no longer sign-up for this event.

Workshop: Hoe onderscheid je je van de concurrentie? (NL)

Event summary

We worden allemaal overspoeld met reclame en mensen die je iets willen verkopen. Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daaraan hebben? Tijdens deze workshop kom je erachter hoe je dit op een positieve manier doet, die past bij jou en je klanten. Ideaal voor alle ondernemers die het gevoel hebben dat ze hun bedrijf nog beter kunnen positioneren. Waar kun je deze unique selling proposition (USP) gebruiken? Om:

  • te gebruiken als koptekst op je homepage
  • mensen uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek
  • je voor te stellen bij een netwerkevenement
  • voor gebruik op social media en in flyers

De workshop is zowel handig voor starters die nog niet weten hoe ze zich neer moeten zetten, als meer gevestigde ondernemers die zich beter of anders willen positioneren. Aan het einde van de workshop heb jij een concrete positionering van jouw bedrijf opgeschreven!

Over de workshophouder

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij Start Up Nijmegen. Dit coachings- en adviesbureau is meermaals verkozen tot de beste van Nederland voor het MKB. Lizanne is al 13 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet als geen ander hoe je je kunt onderscheiden als dienstverlenend bedrijf. Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland en Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken die jou echt verder helpen en je meteen kunt toepassen.

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUP. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding. 

Bij afmeldingen korter dan 24 uur van tevoren brengen we tien euro (ex. btw) in rekening.

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26, 6512AB Nijmegen