Notice: this event has taken place on June 7, 2021 16:45:00. You can no longer sign-up for this event.

Workshop: Kennis is Macht! (NL)

June 7

16:45:00 - 20:00:00

Event summary

Weet jij wat iedereen denkt? Waarom mensen doen wat ze doen? Waarom klanten de ene keer wel komen en de andere keer niet? Vraag je wel eens om feedback van de klant? Feedback vragen blijft lastig. We willen dat hetgeen wat we doen door iedereen mooi en leuk gevonden wordt, maar dat is niet altijd zo. Daarom is feedback zo belangrijk, want van feedback ga je groeien.

Deze training is geschrikt voor iedereen die zijn of haar gespreksvoering technieken wil verbeteren en zijn of haar klantenkennis wil vergroten. Tijdens deze training krijg je inzichten in de positieve effecten van feedbackgesprekken. Het doel is om nieuwe vaardigheden aan te leren om zo meer kennis te kunnen vergaren van je klanten, want kennis is macht!

Mijn naam is Espoir Gatumba en ik kom een training bij jullie verzorgen. 

Als tweede jaars Toegepaste Psychologie student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) leren we trainingen ontwikkelen en geven. Daarom zoek ik een groep mensen waarvoor ik gratis een gepersonaliseerde training kan ontwikkelen en geven. Het zal een training zijn die gaat over sociale vaardigheden. Dit is zeer breed en kan nog van alles worden, denk aan beter omgaan met tegenslagen, initiatief nemen doorzettingsvermogen, feedback geven en/of ontvangen en aan assertiviteitstrainingen. En zo zijn er veel meer mogelijkheden.

Planning:
16.45 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.30 vervolg
19.30/20.00 einde

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen