Notice: this event has taken place on January 16, 2024 16:45:00. You can no longer sign-up for this event.

Workshop: Pensioen voor ondernemers: Hoe bouw je bergen pensioen op? (NL)

Event summary

Over de workshop

Als je in Nederland woont bouw je automatisch AOW op. Op dit moment is de AOW netto per maand € 1.379,-. Woon je samen dan krijg je ieder € 939,24. Kan je daarvan rondkomen? Ook de gerechtigde AOW leeftijd schuift steeds verder op. Wil je eerder stoppen? Dan zal je daar zelf voor moeten sparen.

Als financieel adviseur spreekt Nick Schieving dagelijks veel ondernemers. Pensioenopbouw is volgens hem vaak een onderwerp wat niet de hoogste prioriteit krijgt, en dat is ontzettend zonde. Het is namelijk erg belangrijk om ook nu al te denken aan later. Tijdens deze workshop zal Nick je de nodige handvaten geven om  actief aan de slag kan gaan met je pensioen, en met welke nieuwe regelgeving jij als ondernemer mee te maken kan krijgen. 

Over De Workshophouder

Nick Schieving (geboren Nijmegenaar en ondernemer) is sinds 2016 verbonden aan StartUp Nijmegen als partner. Maandelijks houdt hij spreekuren voor startende ondernemers over variërende onderwerpen binnen het vakgebied. Als verzekeringsadviseur heb je kennis op diverse speelvelden, van pensioenopbouw en arbeidsongeschiktheid of fiscale wetgeving tot herstel na schade. Indien Nick je niet zelf kan helpen, heeft hij de juiste connecties altijd voorhanden. Met het kantoor van Klap Verzekeringen aan de Graafseweg in Nijmegen zijn ze er snel voor hun klant en bij hun klant als de situatie daar om vraagt. 

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26, 6512AB, Nijmegen