Notice: this event has taken place on March 26, 2024 16:45:00. You can no longer sign-up for this event.

Workshop: Pricing & onderhandelen voor aardige mensen

Event summary

Wil jij meer verdienen aan je klanten, zonder dat het ten koste gaat van de relatie?

Vind je het lastig om jouw prijs te bepalen, te verhogen, of te onderhandelen?

Veel ondernemers en werknemers vinden het ongemakkelijk of lastig om te onderhandelen over geld. Of hebben moeite met het bepalen van hun prijs.

Hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat je de deal niet kwijtraakt, maar ook niet te weinig vraagt? Hoe voer je uberhaupt een onderhandeling als je dat ongemakkelijk vindt? 

Over de workshop

In deze workshop leren we prijsbepalen en onderhandelen vanuit je eigen kracht. Je zult ontdekken dat stevig onderhandelen leuk kan zijn. En zelfs bij beide partijen tot meer tevredenheid en respect zal leiden. Tijdens de workshop gaan we actief aan de slag met jouw casus:

  • Het bepalen van je prijs
  • Het voeren van de onderhandeling

Je zult zien dat je na de workshop met veel meer vertrouwen en plezier onderhandelt.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Of je nu meer wilt halen uit je salaris, je uurtarief, projecten of producten. Ook als je geen specifieke casus hebt, maar gewoon wilt leren en oefenen, ben je van harte welkom.

Over de workshophouder: Dennis de Koning
In 2010 studeerde ik af op onderhandelstrategieën en sindsdien heb ik dit fascinerende vak nooit meer losgelaten. Na 10+ jaar onderhandelingen vanuit zowel Sales als Inkoop is het uitgegroeid tot een specialisme en passie. Collega-managers en directeuren zagen dit en sturen mij steeds vaker op pad voor de belangrijkste deals. Mijn ervaringen, methodes en ideeën heb ik jarenlang verzameld en bijgeschaafd, om ooit te delen met wie zichzelf hierin wil ontwikkelen. Eindelijk is het moment gekomen om dat te gaan doen.

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Event organizer

Organisation logo

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26 6512AB Nijmegen